popis
Norský nůž
Helle Brakar - čepel: třívrstvý sendvič.
Nože světoznámé značky
Helle jsou vyráběny v oblasti Sognefjorden (Holmedal). Při jejich ruční výrobě jsou používány staré tradiční postupy a nejkvalitnější materiály -dřevo, kost, kůže. Ušlechtilé nerezové oceli jsou precizně kaleny na tvrdost 58 HRC, vybrané modely nožů
Helle mají čepele zhotovené sendvičovou metodou, kdy čepel tvoří více druhů oceli. Střední řezný plát oceli má vysokou tvrdost a řezivost (velmi vysoká odolnost proti opotřebení). Druhý v sendviči použitý materiál zajišťuje vysokou houževnatost a odolnost proti vyštípnutí ostří, zlomení nože a jinému mechanickému poškození.
Helle knives jsou velmi vhodné pro nejnáročnější práci. Doufáme, že použití nože
Helle Brakar při Vašich aktivitách Vám přinese potěšení.
Rukojeť: bříza, ořech
Délka rukojeti: 128 mm
Čepel: třívrstvý sendvič
Délka čepele: 126 mm
Pouzdro: pravá kůže
poslat přátelům
přidat k oblíbeným položkám